Wtf.,

De va väldigt VÄLDIGT länge sen ja skrev här. men jag har inte orkat, inte nu under sommarlovet..DÅ SKA MAN JU VARA UTE!. men idag är det skitdåligt väder, så jag tänkte skriva av mej lite.,

Det finns ganska mycket som förvånar mej i den här världen... Vi säger att den är fylld med MÄNNISKOR och DJUR.. Men ..Jag får det inte till att gå ihop? Vi är ju också djur? "människa" är ju bara det vi kallar oss...precis som vi kallar hundar, för just precis, hundar.
Och så som jag fått lära mej , så är vi ju lika mycket värda,men.

Varför kallar vi oss då för människor och djur? Vi ÄR djur! så lägg av med "vi är mer värda och vi är smartare än dom" snacket, för det är bara en massa bullshit! Vi är precis lika mycket värda som en vanlig daggmask! Allt är skapat av en anledning. och smartare än dom övriga djuren är vi då fan inte. hade vi varit det så hade vi klarat oss utan hus, utan spis, utan datorer, utan allt det som vi äger.

Varför kallar vi fattiga människor och indianer för "vildar"?` Är det för att dom nästan lever som "djuren", dvs, så som vi egentligen borde leva, eller är det för att vi är rädda för dom för att dom är någorlunda NORMALA?

varför äter vi då "djur" och tycker att det är fel på dom som äter hundar katter osv, och kannibaler?
Är det för att vi har hundar och katter osv, som husdjur? (slavar om jag får säga det själv), och för att vi inte kan äta av "våra egna", eller är det för att vi tycker att vi kan tycka att det är fel, för vi har annat kött vi kan äta, kött från djur som ingen bryr sej om?....Sluta bara med allt de där...Kött som kött, oavsett vad det kommer ifrån.

Och skilsmässor, bråk, straff, tvång, varför behandla sina nära och kära illa?
Saker försvinner ur ens liv, fortare än man tror , så varför inte ta vara på den lilla tiden man har tillsammans? och leva sitt liv fullt ut?

Varför låter man inte sin tonåring pröva olika saker?
varför får inte tonåringen fara ut med sina kompisar, och kanske dricka lite öl, sprit , vad som helst?Dom är ju inte ensamma när dom gör det, så skulle något hända, så får ni nog veta det.
 Varför får dom inte vara ute på natten`? Dom lär nog komma hem när dom blir trötta, Även om klockan är 4 på morgon..Men vad skadar det? lämna en nyckel så ungen får sej in.
och tonåringar.....Det är inte så jävla svårt att säga vars man ska och vad man ska göra till sina föräldrar"! ge dom dina polares mobil nummer o gå ut. dom vill ju inte plåga er, bara se till så att ni mår bra, även om de kan vara ganska irriterande.




Och om nu någon stackare läser de här, så lyssna inte på det, jag är 16, vad vet jag?. Jag är bara en liten unge med fria tankar. ...Bara tankar, inget annat...

RSS 2.0