LOV!

Haha nu ska jag fatta mej kort om  de bästa dagarna på lovet.


-Alle
-Hångel
-kevin
-Jontejonte
-moa
-jennie
-skellefteå

Och alltså, ja de där med hånglet  kan vi skita i xD, men ni ska få höra så roligt vi harxD



               Jennies källare då vi sitter o ser titanic
JonteJonte
: å Simon  sa att han tyckte att jag var söt
Kevin: Är du säker på att han verkligen menade det?
JonteJonte: påminn mej om varför jag är med dej kevin
Ida o Jennie I kör: För att du tänder på honom!
PINSAM TYSTNAD TILLS ALLA BÖRJAR ASGARVA!xD

                           Hemma hos Ida
Alle: Jag ska bli emo, Kevin vill du ligga med mej?
Kevin: Jaa?:S(ni skulle ha hört, åsså skulle ni ha sett Kevins minxD)


                          I Skellefteå

Jag Moa och Jennie står på en parkering o väntar på att moas mamma ska komma o hämta oss, undertiden så tafsar vi på varandra och "på" luften(vi härmade moa när hon smekte ett par skor)...Så vi står alltså där ,o vi ser helt sjuka ut, 10 minuter senare så går vi därifrån, för att ´moas mamma var på en annan parkeringXD...Så, en kort sammanfattning : vi står på en parkering, ser ut som idioter, 10 minuter senare så går vi därifrån helt normalaxD


             På väg hem från skellefteå

Moa
: AntePantePäronPung
Jennie: Hallå? va fick du pung ifrån?
Moa: Från dej^^
Alla: HAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHA SÅ JÄVLA TASKIGT!xD




En stund senare.........

Ida: Titta, jag tar på jennies buske!:O(jag klappade henne på skallen)
Moa nynnar: Jennie har en buske, Ida har en djungel, Moa har en gräsmatta (och menar in håret som är på skallen)xD'¨
Alla: HAHAHAHAHAHAHAHA
Ida o Jennie: Moa är inte så klyftig...XD



Haha jag älskar mina vänner^^ O VI ÄR BÄST!<333333333333333333

Skärtorsdag-emosarnas dag?

Hellow:3....I morse på mentorstiden så började vi prata om skärtorsdagen, o då sa en kille i min klass "åh de e ju emosarnas dag!" o lärarna skrattade åt det....Är inte det fel av lärarna? jag menar att säga något sånt där är trots allt att kränka folk som är "emo"....Vi får ju inte gå o säga bögjävel eller dysleximissfoster eller så., då får vi oss en rejäl utskällning, det borde väl vara samma när det gäller "emosar".....Börjar bli less på sånt, lärarnas jävla "snuttegrisar" som är "normala" får göra vad dom vill utan att ens få en gnutta skäll, Men vi som inte slickar röv på lärarna får inte ens försvara oss utan att få en utskällning.Borde ingen ta tag i detta? kanske vi elever som fått nog av all jävla diskrimingering?...Eller är det jag som överreagerar?..Det kanske det är. jag tycker bara att det ska vara rättvist i skolan.

:P

Länge sen ja srev här sist :p men men, jag är lat så jag orkar intexD.....Såå...Hmm...Jag har många tankar i min lilla hjärna, så de här inlägget kommer nog att handla om rätt mycket..Först o främst, så är jag ju bisexuell,och en person jag känner(om hon läser detta så känner hon nog igen sej)tycker inte att man kan vara de utan att man "antingen är hetero eller homo"....Men så behöver det väl inte vara? jag menar, man blir ju kär i personen, inte könet, och då e de ju lika stor chans att man kan bli kär i en kille som i en tjej..Åsså, när man dör, vad händer då? hamnar man"där uppe" o är lika gammal som då man dog? eller blir man ung igen? eller återföds man?eller händer det inget?...O kärlek, det gör ganska ont ibland, ....Precis som livet...Jag har direkt ingen positiv syn på det, Man föds, man lever o plågas, man dör..Bortsett från de stunder man tror att man mår bra.O föräldrar, varför är dom så överbeskyddande? Visst, det är väl bra vid vissa tillfällen osv, men när man vill att dom ska bry sej minst, då bryr dom sej mest, varför är det så?...O varför håller föräldrar på o säger att vi barn ska ut o gå osv istället för att få skjuts för att det är "bra för kroppen och mljön", när dom själva åker bil oavsett hur lång sträckan är?och varför måste man vara precis som alla andra för att vara normal?om alla är lika o tycker lika osv, så är det väl ändå det som är onormalt?o vad är det för fel på SVART? alla jävla fjortisar går o sprider att svart är en emo färg, men vad fan är det för jävla bullshit?! Dude, o jag som trodde att mitt liv var patetiskt, nu när jag tänker efter så skrattar jag  bara vid tanken, O varför ska alla ha så bråttom med sex? man blir ju direkt inte mördad om man INTE har det, O varför ska man våldta folk? är det för att man är så jävla kåt så man tar första bästa, eller är det för att man är så jävla patetisk och ful så att de är enda chansen att man få sej ett ligg?


Nä okej, nu måste jag sluta plåga alla läsare (om de nu finns några) med mina funderingar,




xoxo Gossip Girl......Nä ja skojja baraxD



/Ida

RSS 2.0