Äntligen en BRA tävling!

Är med och tävlar om ALLT smink på denna bilden, hoppas hoppas hoppas att jag vinner,nytt smink behövs!
Gå in och tävla ni med gör det här:
http://sminkladan.blogg.se/2011/october/utkast-okt-17-2011.html

Typiskt

Följ min blogg med Bloglovin !!!!

Bloggtorka..

..Är något jag inte skulle ha haft om jag skulle skriva om allt som hänt i mitt liv, men vissa saker vill man helt enkelt hålla för sig själv och sina nära och kära!=)....Däremot så kan ja ju säga att Molly löper och Max har missuppfattat det där med att sätta på....Han sätter nämligen inte på, utan han SITTER på...Vilket ser jävligt kul ut!..Men han lär sig väl så småning om..Och nej, ni behöver inte oroa er, det blir inge barn gjorda, Max skjuter lösa skott. Och så länge Molly håller käft så är jag nöjd. Fick även go middag hos svärfars idag, grillat!!MUMMA!! ..Och senare på kvällen fick jag besök av min kära mor och min syster, vi såg film och hade det riktigt mysigt!Viktor ville inte va med, han hade redan sett filmen. så han fick göra annat..Men lyckad kväll vare iaf!..Och nu vill jag att ni önskar mig lycka till för nu ska jag sitta i mörkret och se skräckis...CIAO!

-.,-.,

Vet ni vad jag hatar?? Hemlisar, saker som är hysch hysch, men utan någon anledning, ..Typ om man frågar nån vem dom pratar med i telefon, eller vart dom ska om dom ska ut eller vad dom pratar om med sina vänner och så, och de enda man får till svar är "nä ingen, nä ingenstans, nä men inget"..Vad är det för problem med att svara typ "jag pratar med den och den, nä men ja ska gå dit" osv?..Det är ju inte direkt farligt att ge ett normalt svar..Ja kanske omoget av mig som bryr mig, men det är en av sakerna jag hatar!!Ja, jag känner att jag måste få avreagera mig lite, har inte haft en bra vecka alls så jag har lust att bara skrika och slå sönder saker, oturligt nog så kan jag inte göra något av det..men skitsamma, nu ska jag inte slösa mer tid på att skriva ner min ilska i en liten sketen blogg...Ciao

Woot woot

Kan ju säga att jag inte mår bra nånstans, började med förkylning i ca en månad, sen kom min kropp på att det inte räckte, så då fick jag bihåleinflammation, ringde på sjukan men fick inte hjälp. Dagen efter har jag så jävla ont så jag far på sjukan, läkaren knackar på min skalle och ger mig sedan pencilin. Men eftersom jag ska ta alla andra jävla mediciner samtidigt(rinexin,ppiller och kortisonspray) så har min mage blivit fucked up, så nu bor jag på toaletten också!! Jag är så jättejävla glad*not*..Åsså har jag tandvärk..

Jag hatar att vara sjuk...Förövrigt så har jag bloggtorka, vad vill ni att jag ska skriva om??
Så här ser det ut i mitt huvud just nu..

I Wonder...

......If any girl has ever seen me and thought "Wow, I wish I looked like her..."











RSS 2.0