Mr. Perfect

Har fått höra flera gånger av mina vänner att dom väntar på "Mr.Perfect", och han ska ha perfekt hår perfekta ögon, ja allt ska vara perfekt.
Jag tror inte det finns någon sån Mr. Perfect. Ingen kan vara helt perfekt. Och nu tänker ni säkert att "jamen viktor då? Han är ju din Mr. Perfect." Och ja det är han, men det innebär inte att allt som har med han att göra är perfekt. Att han är min perfekta pojkvän innebär för mig att han älskar mig för den jag är,att han älskar mig trots mina brister och att vi tar oss igenom alla motgångar tillsammans, och att vi kan ha våra egna åsikter utan att bråka eller liknande. Att han finns där för mig då jag har det svårt, precis som jag finns där för honom, och att han respekterar mig och mina beslut. För visst kan vi ha våra diskussioner, men ett perfekt förhållande är inte som i filmer, man är inte alltid tillsammans och allt är frid och fröjd, det är något jag fått lära mig.Jag tror att det som hänt runt omkring mig har gjort mig starkare, gett mig mer vilja att kämpa när livet är tuft. Och det är jag glad över.

Ska jag eller ska jag inte, det är frågan...

Funderar starkt på att ta hål i näsan.. tycker det är rätt snyggt..Men är inte säker än, vad tycker ni?
Bilder tagna från google.

BLOPPIS!!

Tröja stl. S 50:-
T-shirt stl. M 30:-
Tröja stl. 170 30:-
Kjol stl. 170. 30: SÅLD
Linne stl. 38/40 30:-
Väst stl. S 40:-
T-shirt stl. L. 30:-
T-shirt stl. 40 30:-
Tröja/t-shirt stl. S 30:-
Maglinne stl. ?  20:-
Festlinne stl.M 50:-
Tröja stl. M 30:-
Tröja stl.M 30:-
Priserna går diskutera.

Bloppis??

Nu när jag ska införskaffa lite nya kläder så funderar jag på att ha en bloppis. något som ni läsare är sugna på,eller??
ja eller nej? kommentera vad ni tycker!=)

RSS 2.0