Mupphuvve<3

ÅÅÅÅÅ vad drygt det är att ha medicinsk grundkurs! ja sitter och skriver om 2 cancersjuka människor(påhittade alltså). Och jag har totalt hjärnsläpp!... Hjälp .__. ..... Haha å nu sitter ja å skrattar tyst för mig själv för att Fridah fick mig att tänka på Ica reklamen, den med praktikanten, han är  så söt! :) ..Men nu ska ja hem å käka lunch vi ses :D

                                                                                                                                                  // Lucifer =:)

skolarbete-jippie

hejsan! jävligt länge sen jag skrev här sist! jag är inte datanörd längre :D .....Allt är iaf lugnt med mig :) sitter i datasalen och ska göra en massa uppgifter men jag orkar inte, jag är för trött för att ens finnas till. Ida sitter bredvid mig och har en psyknalle på sin dataskärm xD den såg verkligen rolig ut! :)

Jag och viktor har nu varit tsm i 3 månader och 5 dar :) * har bra sifferminne*.. Haha ganska häftigt att Vitkor har stått ut med mig så länge :).

Det enda negativa är att mormor dog den 16, så när vi firar + 1 månad så är man ledsen för att det är +1 månad sedan hennes död. .. Men men , mormor vill nog inte att jag ska vara deppig för det.¨Så därför ska jag försöka låta bli ..

Jag funderar att lägga ner min blogg, jag har inga läsare (mamma och idaK är de enda som läser, möjligtvis moster).. Så jag gör samma sak som tidigare.


Ni får ställa vilken fråga ni vill och jag svarar på fredag. MEN! om jag ska ha kvar bloggen så måste det vara mer än 4 frågor(ej från samma person). så sätt igång och fråga :)

                                                                                                                      //Lucifer

RSS 2.0