-.,

Argargargargargargargargargargarg.

Rösta på min klänning!:D

Mina designade klänning på NELLY.COM
Klicka på bilden för att rösta!

Rösta på min klänning!:D

Mina designade klänning på NELLY.COM



Klicka på bilden för att rösta på min klänning!

Smartson

Jag är med och tävlar om att få bli testpilot för BOB.
ni kan tävla ni med på :
http://smartsontestpilot.se/bob-be-natural/bli-testpilot/





Film sökes!

Söker en gammal tecknad film om fåglar, en scen jag kmr ihåg är att en äcklig uggla dödar en duva som offrar sitt liv för några småfåglar..Kan även vara en fågelmamma som offrar sitt liv..Någon som vet vilken film jag pratar om?
Trodde att det var fågelkriget, men det var det inte.

-.,-

Var ögonvittne till en bilolycka igår...USCH! Är iaf glad över att det inte var någon jag kände! (inte kul att någon annan krockar heller men ja, ni fattar)...Ikväll mår jag urkukigt! Hur fan kan man bli förkyld mitt i juni???
För övrigt så har Max och Molly blivigt riktiga mysproppar, inte mot mig och Viktor, utan mot varandra, nu har det gått ett bra tag sen dom bråkade sist.
sen så trodde jag att jag skulle garva ihjäl mig häromdagen, jag var med Viktors familj på frasses(där enbart utlänningar jobbar)...Sedan kommer en kvinna in och säger "jag vill ha fyra kebaber"...ni skulle ha sett killen i kassans minxD
Ajja, man måste nog ha sett det för att förstå det roliga.
TOTAL AWESOMENESS!/Ida

SOMMAR!

Tja, nu upptäcker jag ju att jag börjar få lite mer trafik, (tack mertrafik.se)..Så jag måste ju göra så att mina läsare fastnar..Frågan är bara hur jag ska göra för att dom ska återkomma??...Fler bilder? Mer om mitt och Viktors liv med 2 utvecklingsstörda katter? Vad? Ni som läser kan väl ställa en fråga eller skriva det ni vill läsa om? Skulle underlätta RIKTIGT mycket!=)
Hade iaf beslutsångest idag..köpa cola/ inte köpa cola. Slutade med inte. Tyvärr(A)
Hade iaf en trvlig stund med Laura idag också, vi var på badstranden! Ganska skönt att va där och roa sig.
Förövrigt så är det hapkidoträning ikväll, och efter det ska Älsk och spela rollspel. Så det blir promenad tillsammans med Johanna för mig!
Bild på Älsk♥ Snodde den från Laura!^^
Vi får väl se om ja skriver mer senare!
Lovelife/Ida

Tävling!

Man kan vinna riktigt coola priser!Tävla ni med på http://juicycouture.carolinesmode.com/
Jag älskar att vara social och hjälpa andra människor, lika mycket som jag älskar att vara ute och festa med de jag älskar. Det finns inget bättre än en underbar kväll med en massa skratt och stoj men mina nära och kära! Lika roligt är det att bara dansa loss! Jag älskar när jag har massa folk runt om mig eftersom jag hatar att vara ensam. Jag må vara en väldigt lugn person, men min partysida styr nog mest!Därför är jag nog en Viva la juicy!

Svar på tal.

Har nu fått kommentarer på mitt förra inlägg.En sak var att jag ska konfrontera denna personen.Saken är den att jag inte klarar av det. För jag vet att det i slutändan blir jag som får gråta. Fick ett tips om att skriva ett brev,jag skulle inte behöva skicka det om jag inte ville.Och det vill jag inte heller, för som sagt, ja må ha folk som är på min sida. Frågan är bara hur många som står för det. För jag vill inte stå ensam i slutet eller bli överkörd när jag då för en gångs skull skulle våga stå upp för mig själv, sen så är det ju så att jag inte tror att det kommer att bli någon förändring, för denna person är för stolt för att veta att den gjort fel eller liknande. Där nöjd med sitt val. Denna personen är nöjd med sitt val. Och jag får försöka låta de va så. Jag har trots allt någon som tagit över rollen, och som jag faktiskt kan lita på. För denna personen försvinner inte.

_:-

Jag försöker verkligen, det gör jag. Men det är så svårt att bara glömma och gå vidare då de sitter så djupt in och inget som bara slutar.Det är ju något som hänt nu som jag inte gillar.Ingen jävel fattar hur det känns. Eller jo, syrran gör det. Man får alltid höra att man är stark och att allt ska bli bra och att man ska gå vidare. men vet ni vad? Det är inte så jävla lätt att "bara gå vidare för det är inget man kan göra åt det". Visst för en stund kan man må bra och bara vara, men sen när man väl är ensam så sitter man ju i samma skit igen för då kommer allt fram igen. Visst kan man gå vidare och glömma saker, men det tar ju sin tid, bara för att någon säger åt en att det är bäst att glömma betyder det ju inte att det blir lättare. Att sörja kanske är det bästa? förr eller senare måste man ju göra det iallafall. Inte för att jag sörjer, jag vet inte riktigt vad det är, om jag är besviken eller nåt, en klump i magen är det iallafall.Vilket är tillräckligt för mig.
Nu fattar ju självklart ingen vad jag skriver om, men om vi säger så här. Det är inget  "allvarligt". Ingen olycka eller att någon dött eller så. Så oroa er inte.

RSS 2.0